Pages

16 Ekim 2010 Cumartesi

Bursa Teklemeye Devam:2-2


Süper Lig'de 8. haftanın açılış maçında Bursaspor ile Kardemir Karabükspor 2-2 berabere kaldı. Böylece lige galibiyet serisiyle giren Bursaspor 2 hafta üst üste toplam 4 puan kaybetmiş oldu. Bursa'nın bu sıkıntılı dönemde imdadına yetişen olay ise Antep maçını oynamadan hükmen 3-0 kazanmaları oldu.

İlk yarısı çok çekişmeli geçen maçta Turgay ve Cernat arasında da gol düellosu yaşandı. Önce Turgay 10. dakikada Bursa'yı 1-0 öne geçirdi. 13'te Cernat penaltıdan karşılık verdi. 24'te Turgay takımını bir kez daha öne geçirdi. Ama 34'te Cernat mükemmel bir golle yanıt verdi. Maalesef Rumen oyuncu maçın 40. dakikasında sakatlandı ve oyunu terketti. Öğrendik ki sakatlığı ciddiymiş ve ilk yarıyı kapatmış.



Bursaspor'da izinsiz olarak ABD'ye giden, iki antrenmana katılan ve aynı eylemi ikinci kez yapan Volkan Şen, 18 kişilik kadroda yer almadı. Ancak Bursa bence Volkan'ı bu maçta çok aradı. Ertuğrul Hoca ister istemez önümüzdeki maç onu 11'e koyacaktır. Eli mahkum çünkü. Bursa çok kritik bir döneme giriyor. Önlerindeki Ankaragücü deplasmanı ve Fenerbahçe maçları var. Yaşanacak olası puan kayıpları arada oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçlarını da göz önünde bulundurursak Bursa'ya önemli yaralar açabilir.

Gelelim Karabük'e. Yücel İldiz yönetiminde lige iyi başlayan Karabük'ü de tebrik etmek lazım. Ligde maç fazlasıyla 4. sırada yer alan Karabük bu sene daha çok can yakacak gibi duruyor. Yolları açık olsun...

Son olarak da Süper Lig şampiyonunun ne göğüs ne de sırt reklamı bulamamış olması önce Bursa kentinin sonra da Türkiye'nin ayıbıdır bence.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder