Pages

4 Ekim 2010 Pazartesi

Uygun'dan Şok İstifa !!! Yeni Rota Es Es mi ?

Bucaspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, kendisine ait internet sitesinde, görevinden istifa ettiğini bildirdi. Bucaspor'daki yönetim değişikliğini öne süren ve yönetime yeni gelen Şeref Üstündağ yönetiminin önünü açmak için istifa ettiğini bildiren Bülent Uygun her an Eskişehirspor ile anlaşabilir. Hatırlanacağı üzere Es Es Rıza Çalımbay'ın görevine son vermiş ve başta Ersun Yanal, Daum, Zico gibi isimlerle görüşmeler yapılmıştı.



Bucaspor cephesinde ise Bülent Hoca ya tepki var. Basın sözcüsü Timur Yaykıran, teknik direktör Bülent Uygun'un resmi istifa dilekçesini kulübe henüz göndermediğini, bu kararı gerektirecek bir gelişmenin de kulüpte yaşanmadığını bildirdi. Başkan Şeref Üstündağ ise Eskişehirspor'a ve Bülent Uygun'a sert çıktı. "Bülent Uygun için araya girenlerin kim olduğunu biliyoruz" şeklinde konuşan Üstündağ "Daha Bursa maçından sonra hocamızla görüşmüşler. Herhalde araya giren hatırı kırılmayacak kişiler Bülent Hoca'nın kafasını karıştırdılar. Eskişehirspor'un, Bucaspor'la anlaşması olan hocaya el atması, her iki taraf için de etik olmayan bir şey. Tabi Eskişehirspor yarın Bülent hocayla anlaştığı zaman, Bülent hoca istifa etti ondan sonra biz anlaştık diyecekler. Ama istifanın öncesini biliyorum, Eskişehirspor'a yakıştıramadım." diyerek hem Es Es yönetimine hem Bülent Hoca ya ateş püskürdü. "Bundan böyle Bülent Uygun'la bir daha kesinlikle çalışmayız. Bunu düşünmeyiz bile.Daha önce Antep'e gitti geldi, biz kabul ettik. Şimdi sen Buca'ya da aynı hareketi yaptın. Yarın Eskişehir'e de yaparsın" şeklinde konuştu.

Gelelim Es Es cephesine. Eskişehirspor Kulübü Asbaşkanı Mesut Hoşcan, biri yerli, diğeri Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico olmak üzere iki teknik direktörle görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Hoşcan "Görüştüğümüz yerli hoca Bucaspor'un teknik direktörü Bülent Uygun değil. Bülent Uygun'un istifa ettiğine ilişkin bize resmi bir konu gelmedi. Eğer Bülent Uygun'dan bize görüşme yapmak istediğine ilişkin teklif gelirse onu da değerlendirmeye alabiliriz." şeklinde konuştu.

Gelişmeleri şimdilik heyecanla takip ediyor bu karmaşanın nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyoruz. Ancak eğer Eskişehirspor yönetimi gerçekten Bülent Hoca'nın aklını çeldiyse ve Bucaspor'u böyle zor durumda bıraktıysa kendilerini kınıyorum. Hiç bir etiğe uymayan bu davranışlarının Eskişehirspor taraftarınca da onaylanmayacağını çok iyi biliyorum.

2 yorum:

  1. neredeyse sıfırdan kendi kurduğu takımdan "başarılı olamadım" , "böylesi daha hayırlı" gibi laflarla kurtulmaya çalışan bir futbol adamı gözümde değerini yitirmiştir. böyle adamlar eskişehire de layık değildir. yabancı hoca getirmek daha akıllıca olur...

    YanıtlaSil
  2. Yaptığı kesinklikle terbiyesizliktir, adama guvenıp takımı bastan yarattılar, o ise bir çırpı da resmen defolup gıttı.
    Es Es'e gelince yerli hoca olması taraftarıyım, cunku lıgın ortasında gelen bır yabancı takımı ulkeyı tanıyana kadar devre bıter bu da Es Es için dönusu olmyan bır yola gırmek olur :):)

    YanıtlaSil