Pages

16 Ekim 2010 Cumartesi

Fener'de Sakatlık Tiyatroları Başladı !!!


Fener'de büyük şok(!). Alex de Souza sakatlandı. Konya maçında kesin oynayamayacak olan yıldız oyuncu haftaya Galatasaray maçına yetiştirilmeye çalışılacakmış.

Fenerbahçe'de klasik Galatasaray maçı öncesi sakatlık tiyatroları başladı. Önce Niang, şimdi de Alex sakatlanıverdi. Ne hikmetse bu son yıllarda Fener'in yıldız oyuncuları Galatasaray maçından önce sakatlanır ve Galatasaray maçında oynamaları da hep şüpheli olur. Ama maç günü büyük bir mucize(!) olur ve bu sözde sakat oyuncular maçta tazı gibi koşarlar hatta yılın en iyi performansını gösterirler.



Tamam Fenerbahçe için Galatasaray maçı yılın en önemli maçı bunu biliyoruz. Fenerbahçe geleneğine göre de "Galatasaray'ı yenelim şampiyon olmasak da olur" felsefesi vardır zaten. Ama her sene aynı komik senaryolardan sıkıldık artık. Fenerbahçe bu komediden sıkılmadı. Bi de ilginçtir bütün medya bu tiyatroya balıklama dalıyor veya dalmak zorunda hissediyorlar kendilerini.

Ben buradan Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum. İçleri çooookk rahat olsun. Niang da Alex de Galatasaray maçında turp gibi olacaklar ve sahadaki yerlerini alacaklar. Bu hafta yine tarafsız(!) basınımızda olağan Fenerbahçe tyatrosunu takip edeceğiz. Herkese iyi seyirler...

1 yorum:

  1. Bize tiyatrocu diyorsunuz da asıl tiyatroculuk sizin içinizde aslanım :)

    http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/baros-yuzde-50SXHBQ210526SXQ

    YanıtlaSil