Pages

6 Ekim 2010 Çarşamba

Es Es in Yeni Hocası Bülent Uygun !!!


Rıza Çalımbay'ın görevden ayrılmasının ardından teknik adam arayışlarını sürdüren Es Es'te yeni hoca belirlendi...Bu isim Bucaspor'dan sürpriz bir biçimde istifa eden Bülent Uygun oldu.

Beklenen oldu maalesef. Eskişehirspor Bucaspor'un hocasını ayartarak takımın başına getirdi. Bülent Uygun geçen gün Buca'dan kendi isteğiyle istifa etmiş ve Bucaspor yönetimi ve başkanı hem Uygun'a hem de Uygun'u ayarttıklarını iddaa ettiği Eskişehirspor yönetimine ateş püskürmüştü. Bu transferin gerçekleşmesiyle de Buca yönetiminin haklılığı kanıtlanmış oldu.

Bülent Uygun'un istifa etmesi ve Es Es e geleceği haberlerinin duyulmasının ardından yönetime tepki gösteren ve bu etik olmayan davranışı kabul etmeyen Es Es taraftarının bu gelişmeye de sessiz kalması beklenmiyor. Yönetimin yaptığı bu olay taraftar ile arasını iyice germiş oldu. Ve bundan sonraki yolcu da Halil Ünal yönetimi olacak gibi.



Ama her ne kadar bu transferden dolayı huzursuz olsam ve Bucaspor'a yapılan davranışı kınasam da umarım Bülent Uygun Eskişehirspor'da başarılı olur. Çünkü biz Halil Başkan ve Uygun'a tepki göstersek de bu takım onların değil. Büyük Eskişehirspor taraftarının. Bundan sonra bize düşen yine Es Es i sonuna kadar desteklemektir. Bu kara günleri yine beraber aşacağız.

3 yorum:

  1. zaten bu adamın kolunu kesseniz kanı kırmızı siyah akar...

    YanıtlaSil
  2. Yönetim kendine Uygun (!) birini takımın başına getirdi..Ama yönetim bu hamlesiyle taraftarla arasını iyice açtı ve kredisini tüketti. Taraftar istemiyodu Bülent Hocayı

    YanıtlaSil
  3. adam resmen bucayı dönem ortasında satıp daha iyi şartlarda çalışacağı eskişehirspora gitti. Es es yönetiminide takımı olan bir teknik direktörü ayarttığı için kınıyorum hem eskişehirspor taraftarlarını hiç ama hiç tatmin etmeyen bir adamı getirdiler

    YanıtlaSil