Pages

6 Eylül 2010 Pazartesi

Bu Yolun Sonu Final !!! 95-77



2010 Dünya Basketbol Şampiyonası ikinci tur mücadelesinde Fransa'yı farklı mağlup eden 12 Dev Adam çeyrek finale yükseldi... Millilerimiz baştan sona üstün oynadığı maçta 2. periyotla birlikte farkı açtı ve rahat bir maç kazandı. Millilerimizde nihayet kendini bulan Hidayet 20 sayı atarken, kenardan gelen Sinan Güler de 17 sayıyla müthiş katkı yaptı.

Evimizdeki şampiyonada seyirci desteğimizle önümüze geleni yıkmaya devam ediyoruz. şimdiki rakip ise Slovenya. Dünkü maçta Avustralya'yı 87-58 ile rahat geçen Slovenler önünde işimiz zor olabilir ama seyircimizle bence yine favoriyiz.

Önceki günkü maçlara nazaran daha heyecanı düşük maçlar oynandı. Sonuçlar daha 3. periyotta belli oldu. Önceki günkü maçlarda Sırbistan sona ana kadar müthiş bir çekişmeye sahne olan maçta Hırvatistan'ı son saniyede 73-72 yenerek ilk çeyrek finalist olmuştu. Sırplarda Nenad Krstic 16, Rasic 15 sayıyla ornarken Marko Popovic'in 21 sayısı Hırvatistan'a yetmedi.



Yunanistan'ın ise korktuğu başına geldi. İspanyollardan kaçmak için bilerek Rusyaya yenilen ama ilahi adalet ile yine İspanya ile eşleşen Yunanistan 80-72 kaybetti ve evinin yolunu tuttu. İspanyollarda Navarro 22 sayı attı. Yunanlılara Diamantidis ve Zizis in 16 şar sayısı yetmedi.

Milli takımımız için artık önünde çok kritik maçlar var. Ben Slovenya'yı yeneceğimize inanıyorum. Çünkü biz bu turnuvanın en iyi savunma yapan takımıyız. Ve seyircimizin desteğiyle de hücumda da iyi işler yaptığımızda zaten bizi kimse kolay kolay yenemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder