Pages

29 Temmuz 2010 Perşembe

Bal Küpüne Batırılmış Kanarya!!!


Fenerbahçe Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. öneleme turu ilk maçında İsviçrenin Young Boys takımıyla deplasmanda 2-2 berabere kalarak tur için avantaj yakaladı.Fenerbahçenin gollerini Emre ve Stoch kaydetti.

Maçta kaleye vurduğu 2 topu da gol olan sarı lacivertliler şansının da suyunu çıkardı. Rakibin 6-7 si yüzde yüz olmak üzere girdiği yaklaşık 15 net gol pozisyonda gerek direkler (4 veya 5 tane tam sayamadım ) gerekse rakibin beceriksizliği sayesinde tarihi hezimetten kurtuldu. ilk yarının sonlarına doğru Kazım'ın atılmasıyla maçın 2. yarısını 10 kişi oynayan Fenerbahçe hakemin Andre Santos'un dirseğini görememesi sayesinde maçı 9 kişi oynamaktan da yırttı.

Çektiği şanslı kuraya karşın rakibi karşısında deyim yerindeyse ezilip kepaze olan Fenerbahçe 2. bir MTK faciasından döndü.Futbol şansı birazcık Young Boys da olsa maç 7-2 , 8-2 gibi bir skorla bitecek Aykut da Rıdvan Dimen'in yanında yorumculuğa başlayacaktı.

Şansın, balın da bu kadarına pes dediğimiz defalarca pozisyon veren Fener lig öncesi iyi sinyaller vermedi. Eğer Fener'in her zamanki balı yanında olmasa bu turu dahi geçmesi imkansız diyeceğim ama Fener de bu şans olduğu sürece bu turu da geçer bir dahaki kurada ise Tottenham, Sevilla, Zenit dururken yine aradan en zayıf takımı bulur onunla eşleşir. Ne diyelim Allah Fener'in balını eksik etmesin..:))))

2 yorum:

  1. volkan gerçekten harika bir maç çıkardı, feneri kurtardı desek doğru olur bakalım rövanş maçında neler olacak bence artık young boys da feneri eleyebileceğini iyice düşünmeye başladı zor maç olacak

    YanıtlaSil
  2. Fener eğer benzer bir oyun sergilerse işleri yine çok zor olur ve şans melekleri de her zaman yanlarında olmayacaktır. Tabi dediğin gibi volkan da harika oynadı onun da hakkını vermek lazım...

    YanıtlaSil