Pages

30 Temmuz 2010 Cuma

Kartal Avantajla Dönüyor


UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Çek Cumhuriyeti'nden Viktoria Plzen takımı ile 1-1 berabere kalarak Türkiye'ye avantajlı bir skorla döndü. Kartalın golünü 44. dakikada Quaresma'nın düşürülmesinden kazanılan penaltıyı gole çeviren Delgado attı.

Maça tutuk başlayan Beşiktaş rakibe ilk dakikalarda ciddi pozisyonlar verdi. Bunlardan birinde duran top organizasyonuyla golü de kalesinde gördü. İlk yarının sonunda gelen penaltı golüyle rahatlayan Beşiktaş ikinci yarıda oyuna Necip'in dahil olmasıyla orta saha üstünlüğünü ele aldı ve maçı rölantide bitirdi. İnönü'de Beşiktaş'ın rahat bir biçimde tur atlamasını bekliyoruz.

Maça 5 hücumcu ile başlayarak belki de rakibi hafife almanın bedelini verdiği ciddi pozisyonlarla ödeyen Beşiktaş'da gecenin yıldızı kritik kurtarışlar yapan kaleci Hakan Arıkan'dı. Ayrıca 2. yarıda oyuna giren Necip'i de çok beğendim. Türk futbolunun geleceğinde önemli bir isme dönüşeceğini umuyorum.İnşallah bu sezon gerekli oynama şansını bulabilir. Çünkü yeteneği ve mücadeleci yapısıyla sadece Beşiktaş'ın değil milli takımında gelecek yıllarda önemli bir oyuncusu olabilir.

1 yorum:

  1. hucum hattı ile savunma hattı arasında önemli ölçüde bir kopukluk var bunun bir an önce giderilmesi gerekli

    YanıtlaSil