Pages

21 Temmuz 2010 Çarşamba

Es Es'in son bombası Rodrigo TELLO!!!


Bu sezon Avrupa kupalarına katılmayı kafasına koyan Eskişehirspor uzun süredir aradığı sol kanat oyuncusunu sonunda transfer etti. Beşiktaş'ın serbest bıraktığı Şilili Rodrigo Tello ile yıllığı 1 milyon avrodan 3 yıllık sözleşme imzalandı.

3 sezondur Beşiktaş forması giyen Tello, Beşiktaş'taki yeni transferlerin gelişiyle oluşan yabancı kalabalığının kurbanı oldu. Geride kalan 3 sezonda istikrarlı bir görüntü çizen ve sezon başına ortalama 29 maçta forma giyen Tello bundan sonra Kırmızı Şimşeklerin başarısı için ter dökecek.

Kariyerinde daha önce Şili'nin Universidad ve Portekiz'in Sporting Lisbon takımlarında forma giyen Tello Es Es'in duran top sorununa da derman olacak. Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın uzun süredir istediği oyuncunun ardından bir diğer Beşiktaş'lı Zapotocny'nin de imzaya yakın olduğu 2-3 gün içerisinde transferin netlik kazanacağı belirtildi.

Eskişehirspor'un zaten iç saha maçlarında olağanüstü seyircisiyle aldığı başarılı sonuçlar bilinmekte. Bu sezon amaç dış saha maçlarında da iyi sonuçlar alıp artık Eskişehir'e Avrupa takımı getirmek. Taraftar potansiyelini iyi de bir kadroyla birleştiren Kırmızı Şimşekler üç büyükler, Bursaspor ve Trabzonspor ile birlikte ilk 6 da yer almasını beklediğim takımlar. Ama sıralama nasıl olur bunu sezon içinde göreceğiz.

2 yorum:

  1. Bence Tello beşiktaş için görevini tamamıyla yerine getirmiştir aldığı paranın hakkınıda verdi desek yalan olmaz artık kendisini es-es formasıyla izleyecez ve de burda da istikrarını koruyacağına düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ben de Tello'nun Beşiktaş formasıyla oldukça başarılı olduğu konusunda hemfikirim. İstikrarlı oluşu en büyük artısı.Es es in de uzun zamandır ihtiyacı olan bölge sol açık ve duran top sorunu.bu 2 sorununda üstesinden gelecektir.

    YanıtlaSil