Pages

29 Temmuz 2010 Perşembe

Elvan Avrupa Şampiyonu


İspanya'nın Barcelona kentinde süren Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda bayanlar 10 bin metre finalinde Türkiye adına yarışan milli atletimiz Elvan Abeylegesse altın madalya kazandı. Çok rahat bir yarış sergileyen Elvan açık ara birinci oldu.Rus atlet Abitova yarışta ikinci, Portekizli Augusta da 3. oldu. Türkiye adına mücadele eden bir başka atletimiz Meryem Erdoğan ise yarışı 5. tamamladı. Elvan dan 5000m yarışında da altın bekliyoruz.

2 yorum:

  1. elvan atletizm de, süreyya nın rezilliğine rağmen, türkiye nin gururu oldu tebrikler elvan gerisi selim bayrak a falan onlardan da bekliyoruz derece falan bu arada halil mi ne bir türk daha vardı ne oldu ona ya.

    !!GO ELVAN GO!!

    YanıtlaSil
  2. evet süreyyanın bizi utandırmasının ardından elvan sayesinde göğsümüz kabardı. 5000 de de final koşacak pazar günü.. inşallah bir altın daha getirecek. Halil galiba sakat yok bu şampiyona da..benim bir diğer madalya umudum NEVİN YANIT. Tamamiyle Türk olan sporcumuz 100 metre engelli de bu sene inşallah bir madalya alarak ülkemize bir gurur daha yaşatacak

    YanıtlaSil