Pages

14 Temmuz 2010 Çarşamba

Pele Es Es'de


Eskişehirspor, Portekiz'in Porto takımının 'Pele' lakaplı 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Vitor Hugo Gomes Passos'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Uzun zamandır kaliteli ve dinamik bir ön libero arayışında olan Kırmızı Şimşekler daha önceden Inter ve Porto formalarını da giyen oyuncuyu 420 bin euro bonservis karşılığında transfer etti.

Eskişehirspor başkanı Halil Ünal yaptığı açıklamada " Eskişehirspor’un hedeflerini yakalayacak, genç, yetenekli ve yıldız futbolcuları transfer edeceğimizi kamuoyuna söylemiştik. İnter, Porto ve İspanya’dan sonra Pele Eskişehirspor’da. Orta sahada ön libero görevini yapacak. Kadromuza çok ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum. Eskişehirspor forması ona çok yakışacak. Tüm camiamıza hayırlı olsun." şeklinde konuştu.



Eskişehirspor bir sol kanat ve bir de stoper olmak üzere 2 yabancı daha alıp transferi noktalayacak. Gündemde olan isimler ise Beşiktaş'tan Zapotocny ve Tello. Bu isimlerden özellikle Zapo'yu Rıza Çalımbay şiddetle istiyor. Eskişehirspor daha önce Cezayir milli takımının oyuncuları Anthar Yahia ve Karim Ziani için girişimlerde bulunmuş ancak mali konularda anlaşma sağlanamamıştı.

Zaten Türkiye'nin en ateşli taraftarlarından birine sahip olan Es Es in 2 kaliteli
transfer daha yaparak ligi ilk 5 sıra içinde bitirebileğini ummak çok da hayalperestlik sayılmaz. Pel'nin dışında Batuhan,Burhan Eşer ve Emre Aygün'ü renklerine bağlayan Es Es geçen yıl büyük umutlarla alınan Ümit Karan'a ise kapıyı göstermişti.

1 yorum:

  1. Pele iyi iyi hayırlı olsun. Zenci olması daha da iyi her takıma lazım

    YanıtlaSil