Pages

26 Temmuz 2010 Pazartesi

T-Mac Chicago'ya



NBA'in tecrübeli yıldızlarından bir zamanların süperstar şutör guardı Tracy McGrady Chicago Bulls ile anlaşmak üzere.

NBA kariyerine Toronto'da başlayan ve kariyerin en parlak yıllarını Orlando Magic ve Houston yıllarında yaşayan yıldız oyuncu son 3 sezondur sakatlıkları sebebiyle eski günlerini arar olmuştu.

2003 ve 2004 yıllarında Orlando'dayken 2 yıl üst üste NBA sayı kralı olan süperstar (32.1 ve 28.0 sayı ortalamalarıyla); 2001 yılından 2007 yılına kadar hiç aralıksız tam 7 kez de All-Star seçilmişti. 2004 yılının Aralık ayında 35 saniyede 13 sayı atarak NBA tarihinde bir rekora sahip olan yıldız ayrıca şu an Orlando forması giyen Vince Carter'ında kuzenidir.

Sakatlıklarından kurtulup Chicago formasıyla yeniden doğarsa Kobe, Wade ve Lebron'un hüküm sürdüğü şu yıllarda kendisini tekrardan ispatlayabilir. Çünkü henüz 31 yaşında ve diğer 3 ünün sahip olduğu yeteneğe T-MAC de sahip.

2 yorum:

  1. Basketbolunun en verimli olduğu yıllarda T-Mac şu sakatlıklardan kurtulması lazım zaten gerisi gelir yani başarı gelir

    YanıtlaSil
  2. T-Mac orlando ve houston yıllarında birçok basketseverin 1 numaralı yıldızlarındandı. yaptığı olağanüstü smaçlar, attığı müthiş 3 lükler ve son toplardaki soğukkanlı oyunlarıyla gerçek anlamda bir süperstardı. Sakatlık problemini bir çözse ligde yeniden borusu ötebilecek kapasitesi var...

    YanıtlaSil