Pages

23 Temmuz 2010 Cuma

Kartal'dan Ada Keyfi


Geçtiğimiz hafta İnönü'de rakibini 3-0 deviren Beşiktaş rövanşda adeta terlemeden Faroe Adaları ekibi Vikingur'u 4-0 mağlup etti. Kartal'ın golleri Ekrem,Nihat ve Bobo(2)dan gelirken rakibin maç boyu kaleye şut dahi çekememesi dikkat çekti.

Siyah-Beyazlı taraftarların en çok merak ettikleri Quaresma ise klas haraketleri ve asistleriyle göz doldurdu. Bu sene Beşiktaş'a çok şey katacağı netleşmeye başlayan Portekiz'linin yavaş yavaş Bobo ve Nihat'la uyum sağlaması gözlerden kaçmadı.

Beşiktaş'da uzun zamandır gönderileceği iddia edilen ve Eskişehirspor'un ısrarla istediği Zapo ise 90 dakika oynarken Schuster'in Zapo'yu takımda tutması bu saatten sonra sürpriz olmayacak. O zaman da akıllara, geçen gün bir gazetenin iddia ettiği Ferrari-Servet takası gelebilir. Böyle bir takas olur mu bilinmez ama olursa alan memnun satan memnun durumunda olacaktır iki takımda.


Bu turu beklendiği çok rahat geçen Beşiktaş'ın şimdiki rakibi Çek takımı Viktoria Plzen. Karakartal'ın da bu turu rahatlıkla geçip play-off turuna kalmasını umuyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder