Pages

20 Temmuz 2010 Salı

İşte Son Aslan :PINO

Galatasaray Lorik Cana'dan sonraki 2. transferinin de gerçekleştirdi. Fransa'nın Monaco takımından Juan Pablo Pino'yu 4 yıllığına renklerine bağladı.

Bu sezon 5 yerli transferin ardından yabancı olarak sadece Cana transferi yapan ve Mehmet Topal ve Kader Keita gibi taraftarın sevdiği isimlerle yolların ayrılmasından sonra beklenen isimleri bir türlü kadroya katamayan Galatasaray Pino transferiyle taraftarını bir nebze olsun rahatlattı.

Kolombiya'lı Pino 23 yaşında ve her iki kanatta da görev alıyor. Sihirbaz lakaplı oyuncu Keita'nın yerini doldurur mu bilinmez ama bekleyip görmek lazım.Çünkü bu ülkeye ne beklentilerle ne büyük isimli oyuncular geldi.Ardına bakmadan kaçtılar. O yüzden isim önemli değil takıma uyumunu ve oyununu görmek için bekleyelim

2 yorum:

  1. Keita yaptığı disiplinsiz hareketlerle kendi kuyusunu kendisi kazdı, hiçbir oyuncu hiçbir takımdan büüyük değildir. Burada GS yöneticilerini tebrik etmek lazım gerisi luganonun gönderilmesinde ama fenerden böyle bir hareket beklenemez ki. Pino yu hiç tanımam adını yeni duyoyoruz kendisini yükseltmek için mi yoksa keyfine bakmak için mi türkiye ye geldiğini zaman gösterecek

    YanıtlaSil
  2. Pino aslında Keita tipinde bir oyuncu hatta daha hızlısı diyebiliriz. Ama önemli olan buraya olan uyumu nasıl olacak..Bi de Keita nın geçen sene yaptığı gibi Sami yen de aslan kesilip deplasmanlarda ortadan kaybolma istikrarsızlığını umarım yapmaz. ama yaşının genç oluşu ve maliyetinin nispeten az oluşu denmeye değer gibi duruyor..

    YanıtlaSil