Pages

26 Temmuz 2010 Pazartesi

Chiappiani Devri Sona Erdi...


Bayanlar Avrupa Ligi yarı finalinde Bulgaristan'a 3-2 yenilerek, final oynama şansını kaybeden A Milli Bayan Voleybol Takımın’da antrenör Alessandro Chiappini, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ile yaptığı görüşmenin ardından istifa etti.

Ülkemizde düzenlenen Avrupa Ligi Finallerine favori olarak katılan Türkiye sürpriz bir biçimde kendisinden zayıf Bulgaristan'a elenmiş İsrail karşısında alınan 3-0 lık galibiyet ve gelen 3. lük de teselli olmamıştı.

Son yıllarda genç ve yetenekli bir jenerasyon yakalayan bayan millilerimizden beklentiler üst düzeydeydi. Neslihan'lı, Naz Aydemir'li, Bahar'lı, Seda'lı genç kadromuzla beklentilerin altında kalan millilerimiz için bu değişikliği oldukça yerinde buluyorum. Çünkü uzun zamandır takımın başında olan ve takımı iyi tanıyan bir antrenöre rağmen alınan başarısız sonuçlara kendi evimizde gelen bu sonuç da tuz biber oldu.

Umarım yeni antrnör ile yakaladığımız bu genç ve iyi jenerasyonu iyi değerlendirir ve bir şampiyonlukla taçlandırırız.

1 yorum:

  1. bakalım önce yeni gelecek adam bizi dünya şampiyonasına sokması lazım ordan elde edeceği sonuca göre bu değişiklik iyi mi yoksa kötü mü oldu o zaman görüpte söylemek lazım

    YanıtlaSil