Pages

5 Ağustos 2010 Perşembe

Alın Size Lokum !!!


Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçında 2-2 nin rövanşında Kadıköy'de İsviçre'nin Young Boys ekibini ağırlayan Fenerbahçe rakibine 1-0 mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi'ne kalamadı. Kuralar çekildiğinde basınımızın "lokum", "leblebi" edebiyatı yaptığı İsviçre ekibi 2 maçta da Fenerbahçe'ye deyim yerindeyse top oynamayı öğretti. Aykut Kocaman bile kura sonunda istediğimiz takımı çektik şeklinde görüş belirtip rakibi hafife aldığını göstermiş oldu. Şimdi artık UEFA Avrupa Ligi play-off mücadelesine katılacak olan Fenerbahçe ciddi bir ekonomik gelirden de mahrum kaldı.


Dünkü maçta Fenerbahçe'nin bu sene alışkanlık haline getirdiği eksik oynama yine nüksetti. Yeni transfer Stoch kendisini yere atmanın cezasını ikinci sarıdan kırmızı görerek ödedi. Bence Fener'in bu halinin sorumlusu Türk hakemleri. Geçen sezon Fenerli oyunculara öyle tölerans tanıdılar ki yurtdışı maçlarında Türk hakemleri olmayınca hiç bir maçı 11 kişi tamamlayamaz oldular. Yeni transfer Dia'yı dün pek etkili göremedim. Ancak zamana ihtiyacı var. Kendisini Nancy'den tanıyorum ve uyum sorunu yaşamazsa yararlı olacak bir transfer. Ama dün kesinleşen bir şey var ki şu an Fener'in elindeki 3 forveti toplasanız 1 adam gibi golcü etmiyor. Ne Gökhan ne Semih ne de Guiza bu takımın direk golcüsü olamaz. Acil golcü transferi şart. Fener aslında iyi pazarda geziniyor. Fransız pazarı doğru ama bir türlü tam ihtiyaçları olan adamı göremediler. Bu isim bence Toulouse'un golcüsü Andre Pierre Gignac. Fener'e gelirse gol sorununu kökten çözeceğini iddia ediyorum.

2 yorum:

  1. Aykut Hoca boyle giderse maalesef 5. hafta rijkaard'la elele kovulaacaktır, kendısını cok begenırım ama ıste olay gercekten zor onun ıcın, dun de anlasıldı kı aykut hoca Alex'siz bir fener yapma havasında ki haklıdır. Basın toplantısnda kendısıne alex'le ılgılı bır soru geldı ve kendısı aynen sunu dedı ''fenerbahce son 5 senede sadece 1 kere sampıyon olabılmıstır'' bu lafı ve goreve geldıgınden berı habıre degısım sınyalı veren Aykut hocanın kafasında Alex'i sildiği cok bellı oluyor. Bu yuzden taraftarla ve Azız baskanla ters duser ve gorevınden ayrlılır dıye dusunuyorum

    YanıtlaSil
  2. yüzümde maç sonunda ilğinç bir tebessüm oluştu benim sonrada içimdien kahkaha atmak geldi neden acaba

    YanıtlaSil