Pages

20 Ağustos 2010 Cuma

Anfield Road'da "Onur" lu Mücadele :1-0


Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Liverpool deplasmanından 1-0 lık yenilgi ile döndü. Sahaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Liverpool'da Gerrard ve Torres gibi isimler yer almadı.

Anfield Road'da 45000 kişi önünde oynayan Trabzonspor rakibi karşısında çok zor durumlara düşmedi. Bazı bölümlerde başa baş oynadı pozisyonlar buldu. Verdiği pozisyonlarda da kaleci Onur yine çok başarılıydı. 2. yarıda Joe Cole'un penaltı vuruşunda da gole izin vermedi.



Şenol Güneş Anfield Road'a çift forvetle çıkarak herkese cesaret örneği gösterdi. Trabzonspor'un şansı rövanş için de zor ama imkansız değil. Sonuç burada da ne olursa olsun Trabzonspor ile gurur duyacağımız kesin. Rakibine ezilmeden, komik durumlara düşmeden aslanlar gibi dişe diş mücadele veren Trabzonspor çok büyük bir alkışı da sonuca bakmaksızın haketti.

2 yorum:

  1. macı canlı ızleme fırsatım oldu, trabzon gercekten cok ıyı oynadı, bence besıktastan sonra turkıyenın en ıyı kadrosuna sahıpler ve onemlı avanajları kadronun ıskeletı uzun zamandır beraber oynuyor. 4-3-3'u gercek sekılde oynatan Senol hocayı kutluyorum. umut-teo-burak hepsı forvet oyuncuları. hele bı de bunu anfield da yapmak kolay deıl, burdan sunu anlıyoruz kı az forvetle cıkmak az gol yıyecegınız anlamına gelmıyor.tek konu ne olursa olsun pres yapmak rakıbınden fazla kosmak. kac senedır bunu anlatmaya calısıyorum ama nedense hemen hemen butun buyuk takımlarımız tek forvet arkasında gereksız yere fazla onlıberolarla oynuyolar

    YanıtlaSil
  2. bu maç nasıl üst bitmedi ya

    YanıtlaSil