Pages

13 Ağustos 2010 Cuma

Lige Doğru: Kayserispor


Son yıllarda kendine hep üst sıralarda yer bulan Kayserispor’un bu seneki hedefi de farklı değil. Sezon sonunda görevi bırakan Tolunay Kafkas’ın yerine Şota Arveladze’yi getiren yönetim transferde de kaybettiği isimlerin yerini doldurmaya çalışıyor. Ali Turan, Makukula, Aydın Toscalı, Bilal Aziz ve Gökhan Emreciksin gibi oyuncular takımdan ayrılmıştı.

Kayserispor’un bu sezon yaptığı transferler ise Jonathan Santana,Uğur Albayrak, Ali Bilgin, Andre Moritz, Amisulashvili, Kennedy Bakırcıoğlu, Hamza Çakır, Selim Teber ve son olarak da Önder Turacı. Son çıkan haberlere göre ise de gol kralları Makukula’nın dönmeye yakın olduğu eğer bu transfer olmaz ise eski Galatasaray’lı Shabani Nonda ile anlaşılacağı yönünde.


Uzun zamandır üst sıralarda oynamaya alışan Kayseri’nin Şota Arveladze yönetiminde başarılı olup olamayacağını göreceğiz. Ancak benim kanaatime göre Tolunay Hoca’yı arayacaklar gibime geliyor. Şota Türkiye ligine futbolcu olarak yakın olsa da hoca olmak çok çok farklı. Tabi bu başarısız olacak anlamına da gelmiyor. Ama işi zor.

2 yorum:

  1. kayseri lige yeni hoca kazandirmayi alişkanlik haline getirdi.önce samsundan Ertuğrulu alıp takıma hoca yaptilar,lig tecrübesi olmamasina ragmen genc milli takımdan Kafkasa takımı emanet ettiler.Umarim aynı başariyi Şotada da yaşarlar,KAYSERİMİZİ hak ettigi yerlere taşirlar...:)))

    YanıtlaSil
  2. önemli adamlarını kaybetti kayserispor ama gelenler bence gidenleri aratmayacak çok iyi transferler yaptılar ama benim tek kuşkum şotanın teknik direktörlüğe hazır olup olmadığı ve de ne kadar sorumluluk alabileceğini merak ediyorum

    YanıtlaSil