Pages

13 Ağustos 2010 Cuma

Lige Doğru: Beşiktaş



Bu sezonun en flaş takımı yaptığı transferler ile şüphesiz Beşiktaş. Mustafa Denizli’nin hastalığı sonrası görevden ayrılmasıyla takımın başına Alman Bernd Schuster’i getiren Beşiktaş önemli transferleri ile de ligin en büyük favorisi konumuna geldi.

Öncelikle elindeki yabancı kirliliğinden kurtulan Beşiktaş Seric ve Gordon gibi isimlerden kurtudu. Bunun dışında Rodrigo Tello, Batuhan, Serdar Özkan ve Erkan Zengin gibi isimlere de yeni sezon öncesi yol veren Beşiktaş kadrosunu dünya yıldızları ile güçlendirdi. Sezonun en büyük 2 transferini yapan Kara Kartal’da Guti Hernandez ve Portekizli Ricardo Quaresma gelecek yıl Beşiktaş forması giyecek. Bu iki isim dışında Alman Roberto Hilbert ve kaleci Cenk ile anlaşan Beşiktaş’da bir de forvet transferi gündemde. Başkan Demirören iyi bir golcü alıp ligi domine etmeyi kafasına koymuş görünüyor.

Çek savunma oyuncusu Sivok’un yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalacak olması ise moralleri sezon başında bozan tek konu oldu. Sözleşmesi dondurulan Sivok’un yerini gönderilmesi düşünülen Tomas Zapotocny alacak. Ayrıca Necip Uysal da bence Beşiktaş’ın üzerinde durması gereken ve müthiş bir geleceği olan genç orta saha oyuncusu. Şans verilmesi halinde hem Beşiktaş’ın hem de milli takımın değişmez orta sahası olacağına eminim.



Özetle bu sezonun en iddialı ekibi Beşiktaş gibi görünüyor. Eğer oyuncular arası uyum sorunları yaşanmazsa başarılı olmaları içten bile değil.

1 yorum:

  1. bu sene bir beşiktaşlı olarak ben bile şoktayım bu kadar iyi bir takımı nasıl hazırladılar diye biz hiç alışık değiliz lige bu kadar hazır başlamaya

    YanıtlaSil