Pages

27 Ağustos 2010 Cuma

Fener'e Komşudan Evinde Darbe : 1-1

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Fenerbahçe, uzatmalar sonunda PAOK'la 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya veda etti. Emre ile 50. dakikada öne geçen Fenerbahçe 102. dakikada Muslimovic!in golüne engel olamadı.



Ve beklediğim oldu. Dünkü yazımda Fenerbahçe'nin turu geçmesi çok zor demiştik. Aynen öyle oldu. Çünkü bu Fenerbahçe takımı her zaman gol yemeye müsait ve biraz eli yüzü düzgün bir takıma 3 gol atamaz. PAOK da nasıl oynamasını bilen kalitesi belli ama iyi mücadele eden ve futbolu bilen oyunculardan kuruluydu. Zaten 2. yarının başında bir 15-20 dakika Fener tempo yapınca oyundan düşeceği belliydi. Nitekim öyle oldu. PAOK atakları ardı ardına gelmeye başladı. Maç uzayınca da Fenerbahçe'nin gol yemeden dayanması çok zordu. Ve golü yedi Avrupa'ya mendil salladı.

Aykut Hoca ile bu seneye yeni bir akımla başlayan Fenerbahçe Avrupa'da hüsrana uğradı. Şimdilik camia Aykut'un arkasında ancak işler ligde de iyi gitmemeye başlarsa (ki 6 yabancı kuralı yüzünden Alex yedek kalacak gibi) Aziz Yıldırım kendini kurtarmak için yine hocayı feda edebilir. Dün sahadaki milyon dolarlar harcanarak kurulan takıma ma acıyıp üzülsek yoksa tribündeki 50 bin taraftara mı yazık desek bilemedim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder