Pages

17 Ağustos 2010 Salı

Millilere Barış Ermiş Takviyesi


2010 Dünya Basketbol Şampiyonası öncesi hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımı'mızda Barış Ermiş kadroya dahil edildi. Geçtiğimiz günlerde oyun kurucumuz Engin Atsür sakatlanmış ve ameliyat olmuştu.

Şampiyonaya sayılı günler kala kadro sıkıntısı yaşamak istemeyen Millilerimiz kadroya Banvitspor'un skorer guardı Barış'ı kattı. Millilerde diğer guardlardan Ender Aslan hala iyileşmedi ve Kerem Tunçeri'nin de hafif sakatlığı sürüyor. Bu bakımdan Barış gibi bir oyuncuya kesinlikle ihtiyacımız vardı. Son yıllarda istikrarlı bir şekilde oyununu geliştiren oyuncu için de bu çok iyi bir fırsat.



Öte yandan geçtiğimiz günlerde Almanya'da Dünya Basketbol Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Beko SuperCup'a katılan millilerimiz bu turnuvada hiç de iyi sinyaller vermedi. Litvanya, Hırvatistan ve Almanya ile 3 maç yapan millilerimiz 3 maçtan da yenik ayrılarak turnuvayı sonuncu tamamladı. Son olarak Almanya'ya 68-54 gibi farklı bir skorla mağlup olan millilerimiz bir an önce toparlanmalı. Almanyadan dönen kafile hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek. Bu arada Beko SuperCup'ı Hırvatistan'ı 93-82 mağlup eden Litvanya kazandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder