Pages

8 Ağustos 2010 Pazar

Trabzon Şampiyonu Ezdi !!!


Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor ile Ziraat Türkiye Kupası galibi Trabzonspor'u karşı karşıya getiren Süper Kupa Finali'nde, Trabzonspor Bursa'yı 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Maçın yıldızı ise geçen sezon hayal kırıklığı yaratan Kolombiyalı forvet Gutierrez olurken, attığı 3 golle yeni sezona hazırım dedi.


Maçın geneli büyük bir çekişmeye sahne oldu ve izleyenler zevkli bir mücadele izlediler. Olimpiyat stadına koşan iki takım taraftarı da takımlarını büyük coşkuyla destekledi. Ama Trabzon taraftarının biraz daha baskın olduğunu söyleyebiliriz. Gerçekten müthiştiler. Onlara en büyük hediye ise tam 61. dakika şovu esnasında gelen 2. gol oldu.

Bursa takımının yeni transferlerini izleme şansı bulamadık. Ancak eskiler için şu uyarıyı yapmak lazım. Bursaspor geçen sene insan üstü bir mücadele sayesinde şampiyon oldu. Oyuncuların çok üst düzey olması yüzünden değil. Ama bu yıl gözlemlediğim Bursa'lı oyuncular kendilerini dev aynasında görmeye bile başlamışlar. Kendilerini çok büyük oyuncu zannetmeye başlamışlar. Bence bu çok büyük bir tehlike.


Trabzon'a gelince bu sezon izlediğim tüm takımlar içinde en iyisini izledim diyebilirim. Özellikle orta alanda çok baskılı oynadılar. Defanslarına aldıkları yeni Polonyalı sağlam bir stopere benziyor. Gol yollarında ise bu sene çok daha etkili olacaklar. Umut'un yanında Gutierrez form tutmuş. Dün açıklanan yeni transferleri Jaja da takıma katılınca oldukça etkili bir hücum hatları olacak. Geçen sezon sakatlığı yüzünden verim alınamayan Gineli yıldız Yattara'yı da eklersek bu sezon üst sıralar için favoriler arasında yer alıyorlar.

1 yorum:

  1. trabzon lige oldukça hazır olduğunu gösterdi ayrıca teofilo nun bu performansı trabzon için sevindirici çünkü tek alternatif olan umut tan kurtulmuşa benziyorlar

    YanıtlaSil