Pages

6 Ağustos 2010 Cuma

Kartal İnönü'de Bir Başka


Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında İnönü'de ağırladığı Viktoria Plzen'i 1-1 in rövanşında yeni transferi Quaresma'nın muhteşem oyunuyla 3-0 mağlup ederek play-off turuna yükseldi. Kartal'ın golleri Quaresma, Delgado ve Holosko'dan geldi.


İnönü'de Portekizli yıldızın güzel oyunu dışında Beşiktaş'ın işini kolaylaştıran ise rakibin maçı 9 kişi tamamlamasıydı. Maç 0-0 iken 32. dakikada 10 kişi kalan Plzen, ikinci yarının hemen başından skor 1-0 iken 2. kırmızıyı da görünce maç koptu. İlk yarım saatlik bölümde başa baş bir oyun ortaya çıkarken Çek takımı 2-3 pozisyona bile girdi.Tıpkı Galatasaray maçında olduğu gibi Beşiktaş'ın da yardımına kırmızı kartlar koştu.Eksik rakibi önünde rahat maç çıkaran Beşiktaş net bir skorlada galibiyeti aldı.

Maçta en dikkat çeken isim yeni transfer Quaresma idi. Yaptığı şık hareketler, etkili kanat bindirmeleri ve muhteşem golü ile İnönü'yü coşturan Portekizli bu sene baya bir iş yapacağını herkese göstermiş oldu. Ancak yine de Beşiktaş'ı tam olarak değerlendirmemek lazım bu maçla. Çünkü rakip maçın önemli bölümünü eksik oynadı ve zaten gücü de belli seviyede.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder