Pages

20 Ağustos 2010 Cuma

Fener İşi İstanbul'a Bıraktı :1-0



UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında PAOK'a konuk olan Fenerbahçe, sahadan 1-0 mağlup ayrılarak rövanş öncesi avantajı rakibine kaptırdı.

Ev sahibi avantıjını iyi kullanan PAOK, 30000 taraftırını da arkasına alarak maça hızlı başlayan taraf olurken 20. dakikada sahneye çıkan Vieirinha, takımını 1-0 öne geçirdi. SArı lacivertli temsilcimizi ilk devrede PAOK karşısında zor anlar yaşarken Gökhan Gönül, ilk yarının son dakikasında topu da çizgiden çıkardı ve farkın 2'ye çıkmasını önledi. Bu pozisyonda PAOK'lu oyuncu Voklan'dan kendini kurtarırken kendini yere bıraksa maç o dakikada bitebilirdi ama Allah'tan 2. yarıda Niang'ın yaptığını yapmadı ve hakemi yanıltmaya çalışmadı.



İkinci yarıda Semih oyundan çıktı ve Niang girdi. Aykut Hoca için "çok adil formayı hak eden giyer. Niang geldi ama Semih yine de oynayabilir" diyenler dünkü olayın sonrası ne diyecek acaba. Daha ilk yarıda takıma geleli 1 hafta olan oyuncuyu oyuna aldı. Bu takımda artık Semih yine klübeye geçer. Niang varken de bir daha hayatta 11 çıkamaz. Niang'ın rakip topa vurmaya çalışırken bel hizasını biraz geçen darbesiyle yüzünü tutup rakibi oyundan attırması doğru adrese geldiğinin bir göstergesi. Brezilya maçında Keita'nın Kaka'yı attırmasına sırf Galatasaray'lı diye "Terbiyesiz, futbola ihanet eden,karaktersiz" yakıştırmalarında bulunan Fenerli yazarlara sabah baktım hiç biri bu olayı görmemiş ne hikmetse. Neyse yine de bu olay Fener'in işine geldi ve rakibi sıkıştırmaya çalıştı. Ama yine en net pozisyonu kalesinde gören Fener oldu. 6 pastan kaçan gol farkın açılmasını önledi.

Fenerbahçe'nin rövanş için şansı oldukça zor. 1-0 tehlikeli bir skor ve rakip gol pozisyonuna girmekte zorlanmıyor. Fener'e kazanmak için 2 den fazla gol gerekebilir.

1 yorum:

  1. genelde galatasaray ve trabzon macına baktıgım ıcın cok fazla bırsey soyleyemıcem ama bence ne olursa olsun fenerbahce gıbı bır takımın bole bır sonucla donmemesı gerekırdı hele bı de rakıp 35 dk 1 kısı eksık oynadıgında. bu performansla fener bu turu bı sekılde gecse bıle kı kolay olcaıgnı sanmıyorum, dıger turlarda cok zorlanır, herkesın ıstedıgı ceyrek fınal ve otesını kesınlıkle goremezler.
    Bu arada semıh ıcın bırkac bırsey solemek gerekırse bıraz da kendınde aramalı sucu dıyorum. cunku her gelen hoca oynatmadı semıhı, kendıne guvenıyosa cekıp gıder baska takıma orda oynar hala nıye dıretıyosun anlamıyorum eger ıyıysen zaten bı sekılde bı yerde oynarsın. Ornek olarak servetı verelım fener oynatmadı sıvasa gıtttı kendını gosterdı sımdı mıllı takım oyunsusu..

    YanıtlaSil