Pages

20 Ağustos 2010 Cuma

Sami Yen'de Faciaya Kıl Payı : 2-2




Avrupa Ligi play-off ilk maçında Galatasaray Ali Sami Yen'de konuk ettiği Karpaty Lviv ile 2-2 berabere kalarak turu rövanşa bıraktı...

Maça inanılmaz kötü başlayan Galatasaray ilk yarıda neredeyse hiç bir varlık gösteremedi ve rakibin oyununu seyretti. Bu kötü oyuna bireysel hatalar da eklenince skor birden 2-0 oldu. İlk golde Servet ve Ali Turan'ın ortaklaşa hatalarıyla geri düşen Galatasaray, 2. golde yine Ali'nin kanadından gelen ortada Hakan Balta-Aykut yapımı bir gol daha yedi. Takım her yerde orta saha ve golcü arıyor ama bu defans ile nereye kadar idare edecekler çok merak ediyorum. Şu takımda yıllardır bir sağ bek yok. 7-8 senedir Sabri'den sağ bek yapmaya çalışılıyor. Dün onu bile aradık. Ne hallerdeyiz düşünün artık. Ya biz bu işi bilmiyoruz ya da Galatasaray'ı yönetenler kör. Bu sene Servet de keşke gitseydi. Her maç performansı daha da kötüye gidiyor. Aykut desen o da başka bir alem. 10 senedir Galatasaray'da ama kaleciliği öğrenemedi hala ne hikmetse o oynuyor. Bi şey değil Ufuk'u da bitirecekler. Madem Aykut olacak bu takımın 1. kalecisi, geçen sene bir sürü para verip neden aldınız o zaman Ufuk'u.




İkinci yarıda rakibin geri yaslanması sayesinde bir nebze olsun ileri çıkabildi Galatasaray. Kewell ve Baros'un da oyuna ağırlığını ortaya koymasıyla skoru eşitleyip bir facia önlendi. Ama çok çok kritik bir dönemece giriyor Galatasaray. Önlerinde 3 maç var ki belkide Rijkaard'ın belkide de Adnan'ların geleceğinin belirleyecek. Olası son dakika transferleri de bu maçlarda oynamayacağı için takım da bu. Önce Sami Yen'de Bursa, sonra Ukrayna'da Karpaty ve son olarak da Eskişehir deplasmanı. Galatasaray bu haliyle bu 3 maçı da kaybedebilir. O zaman da bu taraftar ne Rijkaard dinler ne de Adnan Polat. Dün ilk yarı sonunda protestolar başlamıştı zaten. Bu ikili gidip Baros-Kewell ikilisine sarılsınlar maçı 2-2 bitirdiler diye.



Son olarak eğer böyle giderse Avrupa Ligi bu turda biter, ligi de 6. veya 7. olarak ancak bitirebilir bu takım.

1 yorum:

  1. 15 senedır galatasaray maclarını mumkun oldugu kadar ızlemeye calısırım ben bole rezıl bır mac hatırlamıyorum bu takım ezelı rakıbınden 6 yedıgı de oldu tromsoye elendıgı de oldu ama hıcbırınde bole acız kalmamıstı. soylenecek fazla soz yok bastan asagı hersey yanlıs. yonetım kotu hoca kotu futbolcular kotu.. yazık gerkcekten.
    not: Kewell&Baros ikilisini kutluyorum kendılerındne klasık yanancı triplerını gormuyoruz paramı alır gerısıne karısmam demıyorlar onlar da sakatlanıyorlar belkı ama dıkkat edın sakatlık bıttıgı anda nerden bıraktılarsa ordan devam edıyolar. tesekkurler ıkısıne de ve ıkısnı de getıren haldun ustunele

    YanıtlaSil