Pages

17 Ağustos 2010 Salı

Kayseri'den İyi Başlangıç : 0-2


Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında son gününde İstanbul Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında Kayserispor'u ağarladı. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Kayserispor Cangele ve Santana'nın golleriyle 2-0 kazandı.



Sezona Şota Arveladze yönetiminde başlayan Kayserispor ilk maçında ligin dişli ekiplerinden İstanbul Belediye'yi mağlup ederek sezona merhaba dedi. Maçın ilk yarısında iki takımda etkili olamadı. Sahada mücadele iyi ancak pozisyon yoktu. Ancak ikinci yarı çekişmeli geçti. Başlarda Belediye Kayseri'nin üzerine geldi ve pozisyonlar buldu. Sonra da Kayseri atakları arttı. Gol ise 66. dakikada Cangele'den geldi. İkinci golün yaratıcısı ise Mehmet Eren'di. Savunmanın arkasına çok iyi sızan yıldız futbolcu asistini yaptı ve golü yeni transfer Santana'ya attırdı.

Teknik direktör Şota Arveladze maça iyi başlamadıklarını ancak toparlanarak 3 puanı almayı hak ettiklerini söyledi. İBB'nin hocası Abdullah Avcı ise golü yiyene kadar sahada iyi olan takımın kendileri olduğunu ancak sonra oyunun hakimiyetini kaybettiklerini söyledi.

Kayserispor aldığı 3 puanla yine üst sıralar için oynayacağını göstermiş oldu. Bir de iyi bir forvet takıma gelirse bu sene çok can yakarlar. Bir de transfer haberi verelim. Fenerbahçe'li Volkan Babacan 1 yıllığına Kayseri'ye kiralandı.

1 yorum:

  1. Yönetim cok gec kalıp,son dakika takımda oynamayacak bi santrafor almaz umarim.Uzun süredir oyuncu arayişi icinde olduklarini biliyorum en kısa sürede bu transferide sonuclandirirlar umarim...

    YanıtlaSil