Pages

13 Ağustos 2010 Cuma

Lige Doğru: Trabzonspor



Geçtiğimiz hafta Süper Kupa finalinde Bursaspor’u etkili bir oyunla 3-0 deviren Trabzonspor lig için hazır bir görüntü vermişti. Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor bu sezon az ama öz transferler yaparak çekirdek kadroyu nokta transferler ile tamamladı.

Wisla Krakow’dan stoper Arkadiusz Glowacki’yi kadrosuna katarak Egemen’e iyi bir partner bulan Trabzonspor uzun süredir aradığı golcüyü de Ukrayna’da buldu. Metalist Kharkiv takımından Jackson Jaja yı renklerine bağlayarak hücum hattını güçlendirdi. Isaac, Sylva, Song, Ömer Aysan ve Tjikuzu gibi isimlerle de yollar ayrıldı. Bunun dışında geçen sezon bekleneni veremeyen Teofilo Gutierrez takıma adapte olmuş durumda. Sakatlığı tamamen geçen Yattara’yı da eklediğimizde gerçekten korkutucu bir hücum hatları var.


Önümüzdeki sezon için en iddialı kadrolardan birini oluşturan Trabzon benim de favorilerimden. Şenol Hoca gibi camianın tanıdığı bir hocayla çalışmaları da büyük şans. Taraftarlarının da desteğiyle bu sezon başarılı olmaları sürpriz olmaz.

1 yorum:

  1. trabzonspor liğe yaklaşırken ki yapılan kupa maçında hazır bir görüntü çizdi bu sene diğer senelerden farklı bir trabzon izleyecez galiba

    YanıtlaSil