Pages

31 Ağustos 2010 Salı

Misimovic ve İnsua Galatasaray'da !!!


Galatasaray nihayet yabancı transferlerini gerçekleştirdi. Bu sabaha karşı İstanbul'a gelen Boşnak Zvjezdan Misimovic ve Arjantinli sol bek Emiliano İnsua ile bugün resmi sözleşme imzalayacak. Ancak entresan olan konu bu 2 oyuncunun İstanbul'a gelmiş olmasına rağmen hala resmi internet sitesinden bir açıklama yok.

1982 doğumlu Zvjezdan Misimovic orta sahada 10 numara dediğimiz pozisyonda hücuma dönük oynuyor. Müthiş pasları, uzaktan şutları ve frikikleri ile tanınan Boşnak yıldız 2 sezon önce Bundesliga asist kralı idi. 28 yaşındaki oyuncu, Bundesliga'da geçen sezonu da 31 maçta 11 golle tamamladı. Galatasaray'ın geçen sezon Elano'dan beklediği oyun kuruculuk görevini bu sezon Boşnak yıldız üstlenecek. Türk seyircisi de kendisini milli takımın Bosna maçları ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi maçlarından iyi tanıyor. İyi bir transfer olarak yorumluyorum ancak tabi ki geç kalınmış. Avrupa'dan elendikten sonra ne kıymeti var. Taraftara sus payı olarak boyle bir transfer yapacaklarını belirtmiştim zaten.



Galatasaray'ın bir diğer transferi Emiliano İnsua 1989 doğumlu ve Liverpool'dan kiralık olarak geliyor. Hakan Balta'nın yaptığı hataların ardı arkası kesilmeyince, yeni alınan Çağlar'da müzmin sakat çıkıp daha 2.5 ay sahalardan uzak kalacak olmasıyla genç Arjantinli sol bek transfer edildi. Satın alma opsiyonu var mı bunu imza esnasında öğreneceğiz. Geçtiğimiz sezon 30'u premier lig, 10 u Avrupa olmak üzere 44 maçta forma giymişti. Ancak bu sezon belki de Benitez'in gidişinden olsa gerek henüz forma giymedi. Benim de beğendiğim iyi bir oyuncuyu transfer ediyor Galatasaray. Umarım opsiyon hakkı vardır.

Galatasaray'ın bugün içinde bir transfere daha imza atması bekleniyor. Bu isim büyük ihtimalle Gana'lı Anthony Annan olacak. Ama bir sürpriz de gelebirir. Nitekim İspanyol AS gazetesi Espanyol'un kalecisi Kameni ile Galatasaray'ın her konuda anlaştığını duyurdu.

3 yorum:

  1. Valla 2 gunde neler oldu neler? prekazı bı adam getırdı o deıl dedıler ısmı yanlıs dedıler oburnu de yalanladılar, Emana dedıler.... Annan acıklama yapıyor anlastım dıye, sımdı de Kameni icn sesler yukselıyor. HAyır anlamadıgım bırsey var son gune bırakılır mı arkadars bu adamlar?? gecen hafta acıklamada 2 oyuncu alcaz dıyolrlardı bundan sonrası suprız olur, gercı rıjkaard efendının karpaty macından sonra yonetımı defans almamakla suclamsı yuzuden Insua transferı cok ani bır karar gıbı oldu belkı yıne onlıberoya bı oyuncu alırlar

    YanıtlaSil
  2. Adnan Sezgin'in henüz dönmemiş olması bir transfer daha olacağını işareti bence. Hatta bu gazla 2 adam alırlarsa şaşırmam..:))

    YanıtlaSil
  3. galatasaray yönetiminin bu seneki transfer politikası filme çekilse tam komedi filmi olur. sen git transfer sezonunun ortasında yok bu sene tasarruf yapacaz flaş transfer yapmayacağız de topalı keitayı sat ondan sonra sen git bir türk takımının neredeyse tek gelir kaynağı olan avrupa kupalarından elendikten sonra transfer yapmaya başla anlatılsa komedi olur.
    asıl benim anlamadığım bir diğer konu ise misimoviç gibi bir adam avrupa kupalarından elenmiş bir takıma nasıl gelebilir

    YanıtlaSil