Pages

17 Ağustos 2010 Salı

Şampiyona Yakıştı : 1-0


Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Konyaspor ile yaptığı maçta, yenilenen Atatürk Stadı'nda ilk kez taraftarlarının karşısına çıktı. Kapasitesi 8 bin artırılarak 25 bine çıkan Bursa Atatürk Stadı neredeyse tamamen doldu ve taraftarlar şampiyonlarını coşkulu bir şekilde destekledi.

Bursaspor ligin ilk maçında oyunun başından sonuna üstün bir performans sergiledi. Çok çok etkili pozisyonlar üretemese de topu sürekli ayaklarında tutan Bursalılar belki de sıcak havanın verdiği etkiyle olsa gerek tempoyu çok yüksek tutamadı. Yeni transferler Sırp oyuncu Milan Stepanov, Gökçek Vederson ile Arjantinli Leonel Nunez, Konyaspor karşısında ilk 11'de şans buldu. Avusturya kampında sakatlanan Insua ile Arjantinli Steinert 18 kişilik kadroda yer almadı. Form eksikliği nedeniyle Trabzonspor ile oynanan TFF Süper Kupa maçında da ilk 11'de yer bulamayan Sercan Yıldırım ise maça yine yedek kulübesinde başladı. Ama golünü atarak bu takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdi.

Bu maçta Bursaspor'u tam olarak değerlendirmek doğru olmaz. Ne iyi ne de kötüler demek için erken çünkü Konyaspor dün karşılarında sadece durdurmaya yönelik oynadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder