Pages

7 Ağustos 2010 Cumartesi

Hiddink Geldi ama Değişen Bir Şey Yok...


A Milli Takım'ın 11 Ağustos'ta Romanya ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosu açıklandı. Ve ne yazık ki kadroyu gördüğümde yine büyük hayal kırıklığına uğradım. Fatih Terim'in üç büyükler artı Avrupadaki "yedek" lejyonerlerimizden oluşan kadrosu aynen devam ediyor. Ha bi de şampiyonluk hatrına lütfedip Bursa'dan Ozan ve Sercan kadroya alınmış. Oğuz Çetin imzalı bir kadro olduğu kesin. Hiddink yurt dışında gezeceğine Anadolu takımlarını takip etmeli bence.


Kazım Kazım'ın milli takımda işi ne Allah aşkına. Milli takımın Amerika kampına götürüp bir dakika oynatmadığı Eskişehir'li Sezer'i ne ara beğenmedi de kadroya almadı bir kez daha. Gerek Sezer gerekse Trabzon'lu Engin Baytar Kazım'dan 3 gömlek üstün futbolcular. Hem de "Türkçe" konuşabiliyorlar. Bunun dışında Toraman dururken İbrahim Kaş ne alaka. Sonra orta alana 2. lig topçusu Mehmet Aurelio kadroya alınıyor, Valencia forması giyen gerçek Mehmet kadroda yok. Benim geçen gün izlediğim Necip mükemmel bir topçu ayrıca yaşı çok genç. Yine Eskişehir'de Alper diye 19 yaşında müthiş bir ön libero var. İkiside şu an Marco paşadan üstün oyuncular. Eskişehir'i yakından takip ettiğim için örnekleri Eskişehir'den verdim. Ama eminim ki diğer anadolu takımlarımızda da genç ve yetenekli bir çok oyuncu var. Bırakalım Aurelio'yu artık.

Son olarak diyeceğim biz bu kafayla gidersek mantaliteyi değiştirmezsek bizden ne köy olur ne de kasaba. 2008'deki gibi tesadüf başarılarla avunur ardından bir sonraki turnuvaya katılamayız.

2 yorum:

  1. İşte biz anca inşallah ve maşallah la yol aldığımız için :)

    Sonra Sergen e kızıyolar peh...

    YanıtlaSil
  2. bu kadroyu gerçektn hiddink mi seçti bu beni baya bir düşündürüyor eğer gerçekten hiddink seçtiyse vay halimize biz adamdan ne bekliyoz adam ne yapıyor

    YanıtlaSil