Pages

27 Ağustos 2010 Cuma

"TOTAL" KEPAZELİK...!!!


Sezona kabus gibi başlayan Galatasaray, Avrupa defterini de erken kapattı. Avrupa Ligi Play-off turu rövanşında Karpaty Lviv ile 1-1 berabere kalan Galatasaray taraftarını kahretmeye devam ediyor.

Böyle rezillik, böyle kepazelik görülmedi. Galatasaray Ali Sami Yen de 2-2 berabere kaldığı maçın rövanşında mutlak kazanması gereken maçta koca 90 dakika rakip kaleye dahi gidemedi. Rakibin kayıp düşmesiyle bulunan şans pozisyonunu 90. dakikada gole çeviren Aydın sayesinde şansa bala tur atladık derken defansın artık kepazelik ötesi hatasıyla 90+2 de gol yedi ve elendi. Üstelik Karpaty, 72. dakikadaı Kuznetsov'un Ali Turan'a yaptığı hareket sonrası kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Son saniyelerde Hakan Balta'nın yaptığı büyük hata tura mal oldu. Ama sadece Hakan'ı da suçlamamak lazım. Sanki takımın geri kalanı müthiş oynadı da onlarca hücum girişiminde bulunuldu ya kaleci ya direkler gole izin vermedi de Hakan'a kızıyoruz.



Galatasaray öyle bir uçuruma sürükleniyor kiii sonu hayır ola. Her maçtan önce bunu gören taraftarın dileği " Ya şu Bursa'ya da yenilelim bari bi şeyler değişir, ya UEFA'dan elenirsek birileri defolup gider" şeklinde ama kimse oralı değil. Adnan Polat daha basına kızıyor. "Galatasaray'da kaos varmış gibi gösterilmeye çalışılıyor" diye. Sayın Polat ligde 2'de 0 yapmak, UEFA'dan elenmek hem de rezil ötesi futbol oynayarak kaos değilse kaos anlayışınız ne acaba. Bu hafta pazar günü 3 te 0 olacak. Gidip izleyip göreceğim. Eskişehir maçı sonrası da bir değişim olmazsa (yönetim, Sezgin veya Rijkaard) bu taraftar sizi Sami Yen'e biraz zor sokar, o TT Arena'da da 10 bin kişiye Ayhan, Barış, Mustafa Sarp'lı kadroyla oynarsınız.


Şimdi yarın öbür gün 1-2 oyuncuyu getirecekler. Dünya para verip hemde. Emana değeri 4 se 10 verip, Misimoviç değeri 6 ise 15 verip alacaklar. Başka çareleri yok. 2 sene önce Steau'ya elenip Baros'u aldıkları gibi. Ama şu transfer politikasını çözemedim. Böyle bir transfer politikası dünyanın hiç bir yerinde yoktur. Fiyatı ucuz adam bulmak için transferin son gününü beklemek. Ya bir oyuncu transferin son günleri ucuzlar mı??? Daha da fiyatı katlanır biraz eli yüzü düzgün oyuncunun. Niyee??? Çünkü takım bırakmak istemez yeri bu saatten sonra dolmaz diye. Bıraksın diye de fiyatı 2 ise 5 vermek gerekir. Ya da hiç bir işe yaramayan topçular alınabilir. Ama bizim zeka küpü Adnan'lar bunu çözemedi.

Sonuç olarak bu Galatasaray son yıllardaki en kötü takım. Bu haliyle ligi 7. 8. ancak bitirebilir. Bu rezilliği yaşatan bu utancın asıl sahipleri başta Adnan'lar olmak üzere, Galatasaray formasına yakışmayan kendisini büyük takım oyuncusu sanan topçular ve "total" kepazeliğin öncüsü Rijkaard; hepiniz utanın. YAZIKLAR OLSUN..!!!

2 yorum:

  1. bu hafta eskişehire de yenilsinler de belki birileri gider :)

    YanıtlaSil
  2. Ya bir klupte hersey mı kötü olur arkadas?? Yonetımden tut da saglık ekıbıne kadar herkes berbat. Yonetım stadı ve sırketlerın bırlesmesını falan bahanelerıyle ayrılmaz, futbolcuları da degıstıremeyecegınw gore, gerıye 1 kısı kalıyor. O da Mustafa Sarp'ı xavi, ayhan'ı iniesta zanneden Rijkaard efendi. 2 ay oncesınden 5. hafta gıder dedıgım hoca sanırım Es Es deplasmanından sonra gönderilecektır, gönderılmelıdır.....

    YanıtlaSil