Pages

5 Ağustos 2010 Perşembe

"Big Three" Oldu "The Biggest Four !!!"


2008 yılında Paul Pierce'ın yanına Kevin Garnett ve Ray Allen'ı dahil ederek "Big Three" sini oluşturan Boston Celtics bu büyük üçlünün yanına tartışmasız NBA'in en büyüğü(!) Shaquille O'Neal ı koydu. Evet geçen sezonun finalisti Boston Celtics 5 numara pozisyonuna NBA efsanelerinden Shaquille O'Neal ı transfer etti.


Geçtiğimiz yılın final serisinin son maçında hakem faciasıyla şampiyonluğu LA Lakers'a kaptıran Boston, bu sene flaş transferler yapıp Lebron,Bosh ve Wade'i bir araya getiren Miami ile Lakers arasında geçmesi tahmin edilen şampiyonluk yarışına el attı ve ben de varım dedi. Big Three si ve yükselen oyun kurucusu Rondo dışında takımın en zayıf halkası olan Perkins'in 7 ay sahalardan uzak kalacak olması dolayısıyla uzun pozisyonuna 38 yaşındaki büyük tecrübe Shaq'ı katan Celtics, NBA in en yaşlı ama bir o kadar da bu işi bilen en tecrübeli ekibini bir araya toplamış oldu.


Şimdi herkesin hemikir olduğu Batı dan gelecek takımın LA Lakers olduğu ancak bu transfer ile belkide sadece Doğu finalistleri şekillendi. Doğu finalini Boston - Miami oynar ama kim kazanır bilinmez. Benim inandığım ve kesin diyebileceğim olay ise şampiyonun bu sene Doğu'dan çıkacağı. Bu takım acaba yaşlı "Biggest Four" u ile Boston mu yoksa yeni oluşan Big Three si ile Miami mi?

3 yorum:

  1. Zaten yaşlı olan takımı iyice yaşlandırdılar. Bu sene basarılı olacaklarını sanmıyorum kesınlıkle Miami ve Lakers sevıyesıne cıkamayacaklar..

    YanıtlaSil
  2. olmadı şimdi bak adamlar jermain o'neil ıda aldılar semihide aldılar bu transfer çok gereksiz oldu

    YanıtlaSil
  3. Valla benim anladığım Boston son bir nefesle şampiyonluğu sonuna kadar zorlayacak.Çünkü gittikçe yaşlanan kadronun son şansı gibi gözüküyor. Ama bence şampiyonluğun en ciddi favorilerinden biriler hala. Semih için tabi kötü haber Perkins'in yokluğunda 8-10 dakika süre almasını bekliyordum ama şimdi çok zor süre bulması...

    YanıtlaSil