Pages

25 Ağustos 2010 Çarşamba

Rondo da Türkiye'ye Gelmiyor...



2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan ABD Milli Takımı'nda oyun kurucu Rajon Rondo ailevi nedenlerle kadrodan çıkarıldı.

Ülkemizde düzenlenecek olan turnuvada izlemeyi umduğumuz süperstarlar bir bir bizi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Wade, Lebron,Kobe, Carmelo gibi isimlerden oluşan ABD Dream Team'inin Türkiye'ye gelmeyecek olmasından sonra, buraya gelecek takımın da en önemli oyuncularından Boston Celtics'li Rajon Rondo da Türkiye'ye gelmiyor. Rondo'nun da gidişiyle biraz daha güç kaybeden ABD ise favori olma şansını günden güne yitiriyor. Takımın elinde NBA sayı kralı Kevin Durant, Chauncey Billups,Derrick Rose ve Lamar Odom gibi isimler kaldı. Yük bu isimlerin omuzunda olacak gibi.



Bu sene Türkiye'de izleyemeyeceğimiz yıldızlar sadece ABD ile sınırlı değil. İspanya'dan Gasol ve Calderon, Fransa'dan Tony Parker, Arjantin'den Ginobili, Almanya'dan Nowitzki ve Litvanya'dan Sarūnas Jasikevicius gibi süper yıldızlar ülkemizde yok. Bu bizleri her ne kadar üzse de aslında milli takımımızın da şansını bir o kadar artırıyor.

2 yorum:

  1. yunanlılarla olan hazırlık maclarını ızledım, tamam ne de olsa ABD ama ben sampıyon olamayacaklarını ıddaa edıyorum. Sadece 3 uzun ıle turnuvaya nasıl gecırcekler cok buyuk bır soru ısareti.

    YanıtlaSil
  2. abd eğer atmayı başaramazsa savunmada çok zorluk çekeceğe benziyor rondo da yok oyun kurucu mevkisi de çöktü bence

    YanıtlaSil